RECENZE - VAŠE OHLASY

14.12.2018

Dobrý den, busty jsou pěkné, překvapilo mne, že jsou vyrobeny v Řecku. Až se tady zase vyskytnou nějaké volné finance, zkusím si u Vás objednat další. Přeji krásné Vánoce! MH. 

 ----------------------------------------------------------

11.12.2018

Dobrý den, Soška dorazila v pořádku a je opravdu nádherná. Velice děkuji. Hezký den, S pozdravem T.Š.

----------------------------------------------------------

10.12.2018

Dobrý deň. Ďakujem moc. Sošky sú krásne, došli v poriadku a pomerne rýchlo. Ešte raz ďakujem za perfektné vybavenie, verím, že si ešte niečo časom u Vás objednám, tie šachy sú fakt krásne. S.H.

----------------------------------------------------------

6.12.2018

Dobrý den, socha dnes došla v pořádku. Vypadá super, věřím, že se bude líbit... S pozdravem P.Š.

----------------------------------------------------------

25.11.2018

Dobrý den, soška dorazila v pořádku, je super. Mockrát děkuji za vše. S pozdravem M.M.

----------------------------------------------------------

17.11.2018

Dobry den, ďakujem za zaslanie sochu, dorazila v poriadku. S pozdravom L.K.

----------------------------------------------------------

14.11.2018

Dobrý večer pane Vrtal, moc děkuji za zaslanou sošku, došla v pořádku a byla perfektně zabalená. Moc se mi líbí a mám z ní velkou radost, zatím ji mám na mramorovém stolku a hledám pro ni pevnější místo, aby se mi nerozbila. Děkuji moc a až se rozhodnu pro další opět se obrátím na vás. Krásné dny a at se vám daří Z.H.

----------------------------------------------------------

24.10.2018, 9:35

Dobrý deň pán Vrtal. Včera konečne prišli sošky od Vás,  ČeskoSlovenská Pošta proste nemá chybu, tam sa to nezmení nikdy. Sošky sú v poriadku a veľmi pekné, len Vám teda odporúčam zmeniť prepravnú spoločnosť, určite to pôjde rýchlejšie a možno aj lacnejšie. Ešte raz ďakujem a prajem pekný zbytok dňa a veľa spokojných zákazníkov. S pozdravom, I.V.

24.10.2018, 10:19

Dobrý den, děkuji Vám za zprávičku. Jsem rád, že sošky došly v pořádku a že se Vám líbí. Jak píšete - Československá pošta má své nedostatky i přednosti. Předností je určitě to, že je skoro v každé větší vesnici a zákazníci i já nemusíme pro balíky někam daleko. Co se týká v rychlosti doručení, tak nevím jak je to u jiných doručovatelů se Slovenskem, ČSP většinou do týdne. Výhodou po ČR jsou beze sporu balíky Do ruky a Na poštu, ty bývají v 90% doručeny druhý den - tedy mimo Prahu a období Vánoc. Buďme trochu pozitivní :-D :-D :-D může být hůř. Jenom hezké dny příští Vám ze srdce přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

7.10.2018

Dobrý den. Socha došla v pořádku a moc se mi líbí. Je to moje ochránkyně...díky. Hezký den přeje I.K.

----------------------------------------------------------

17.9.2018

Vážený pane Vrtal. Už dlouho jsem neměla takovou radost, jako z Vašich sošek, které přišly v dokonalém stavu. Děkuji I.N.

----------------------------------------------------------

10.9.2018, 13:05

Dobry den, pane Vrtale, sosky dorazily v poradku, i kdyz byly komplikace s CP, coz uz ale beru jako normalni. Jinak se sosky libi, naposledy jsem kupoval Zrozeni Venuse ve vetsim provedeni, ta byla detailneji propracovana a kvalitnejsi. Tyto mensi sochy maji par nedokonalosti (tenke nohy, zvlastni ruka...), ale to nevadi. Alespon mi to pripomina, ze i nedokonale veci mohou byt krasne ??. Do budoucna planuji si koupit sochu Eros a Psyche, tak se tesim. Dekuji a preji hezky den J.N.

12.9.2018, 6:04

Dobré ráno, děkuji Vám za zaslání Vašeho názoru a omlouvám se za pozdní reakci, dostávám se k PC až teď. Je to asi tak jak píšete, čím větší socha, tím lepší propracování detailů. Možná i kvůli potížím při výrobě - při odlévání do forem. Ano ano, když se chce, krása se dá najít všude ?? Jenom hezké dny příští plné zdraví Vám přeje F.Vrtal 

----------------------------------------------------------

31.8.2018

Dobrý den, soška došla v pořádku. Velmi se nám líbí. Je to vánoční dárek pro dceru, jsem přesvědčená, že jí udělá velkou radost. S pozdravem B.R.

----------------------------------------------------------

20.8.2018, 15:48

Dobrý den, jen Vám chci dát vědět, že dnes figurky dorazily a vše je v naprostém pořádku. Jsem velice spokojen jak s domluvou, tak s ochotou vše vysvětlit, tak i s pečlivostí zabalení a rychlostí odeslání. Pokud máte někde místo pro recenzi, rád Vám nějaký kladný komentář napíši. S pozdravem a přáním úspěšného dne V.V. 

20.8.2018, 16:46

Dobrý den, jsem nesmírně potěšen, že figury došly v pořádku a že se Vám líbí... Recenzi rád zkopíruji a s dovolením i fotografii se pokusím vložit na eshop. Jenom hezké dny příští Vám přeje F.Vrtal

 20.8.2018, 16:50

Ještě jednou dobrý den. Samozřejmě můžete i s fotografií zkopírovat na váš e-shop. Jsem rád, že jsme oboustranně spokojeni. Děkuji a přeji Vám ať se daří. V.V.

----------------------------------------------------------

24.7.2018, 11:38

Dobrý den pane Vrtal, právě mi dorazila soška domů. Je to fantazie! Tímto moje nákupy u vás teprve začínají, a brzy zase něco zrealizujeme. Vám děkuji za perfektní komunikaci a balení zboží. Z recenzí jsem vyčetl že i tak to někdo dokáže rozbít, a to si tedy nedokážu představit co sošky při přepravě musí zažít. Malinko bych se přimluvil za detailnější nafocení sošek z více stran. Přiznám se, že jsem měl strach aby se na sošce kdesi na prdýlce neobjevila nějaká značka, ale vše je krásně čisté do detailu propracované. Chválím výrobce, Vám děkuji za zprostředkování nákupu a brzy se zase ozvu. Pěkné dny, T.K.

24.7.2018, 14:20 

Dobrý den, děkuji za krásné psaní - potěšilo u srdíčka... Jsem rád, že socha dorazila v pořádku a že se Vám líbí... Zkoušel jsem nafotit sochy vlastními silami i s přispěním kolegů, co se zabývají amatérskou fotografií, ale bohužel - je to náročné. Některá doplňující fota na eshopu mám - zkoušel jsem je pořídit za pomocí halogenů - ale kvalita nic moc. Bez atelieru a osvětlení to nejde. A při myšlence převážení více něž 400 druhů soch...je to běh na dlouhou trať...a finančně dosti zatěžující. Takže na eshopu mám převážně fotografie, co mi poskytl Řecký výrobce. Jenom hezké dny příští Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

 19.7.2018

Dobrý den, děkuji za perfektní zabalení a rychlé odeslání, soška mi dorazila a je skutečně krásná. Určitě u Vás ještě nakoupím. Mějte se pěkně a ať se Vám daří, s pozdravem B.Š

---------------------------------------------------------- 

25.6.2018

Dobrý den, pane Vrtale. Zásilka mi v pořádku dorazila. Soška se mi velice líbí. Děkuji. K.K. 

----------------------------------------------------------

1.5.2018

DOBRÝ DEN, soška dorazila v pátek, je překrásná, moc děkuji a hezké dny vám přeji. A.P.

----------------------------------------------------------

20.4.2018, 10:26

Dobrý den, busty dorazily v pořádku, provedení je na úrovni, jediný problém mám s tím, že jsem chtěl  busty použít jako párové, ale Artemis je v jiném měřítku než Apollón,  což působí poněkud rušivě / navíc mohu v dnešní době čelit obvinění, že žena Artemis má, jistě záměrně, menší hlavu než muž Apollón, ale čert ví, třeba se nakonec ukáže, že Apollón nebyl vlastně muž ......./. Děkuji a jsem s pozdravem Ing.J.F.

20.4.2018, 14:09

Dobrý den, to mne velice mrzí... Mohl jsem Vám před odesláním pořídit fotografii jak jsou vedle sebe - nenapadlo mě to. Kdyby Vás onen jev přece jen rušil víc než je obvyklé, můžete mi samozřejmě sochy poslat zpět a já Vám pošlu penízky. Ještě jednou děkuji za Váš nákup. Hezký den přeje F.Vrtal 

----------------------------------------------------------

2.4.2018

Dobrý den, chtěl bych Vám dodatečně poděkovat za úžasné vyřízení mé objednávky. Vaše zboží předčilo očekávání. Jde o velmi pěknou dekoraci, kterou můžu s klidem použít i jako honosný dárek. S pozdravem a přáním všeho dobrého. M.S.

----------------------------------------------------------

20.3.2018, 22:30

Dobrý večer pane Vrtal!

Děkuji za dodání mé objednávky! Vše došlo v pořádku a jsem VELMI spokojen se všemi balíčky!!!!

Nechci moc lichotit, ale co se týká komunikace, rychlosti, kvality, balení zboží jste pro mě asi nejlepší E-shop!!!!!!!!!!!

Přeji vše nejlepší a těším se na červnovou nabídku, jak jste psal!!!

Držím palce. O.S.

21.2.2018, 8:23

Dobrý den, děkuji pěkně za Váš mailík...velice mne potěšil.

Snažím se zákazníkům vyjít vstříc jak jen to jde :-D

Jenom hezké dny příští Vám a celé Vaší rodině přeje F.Vrtal 

----------------------------------------------------------

6.3.2018

Dobrý den pane Vrtal! Děkuji za bezproblémové vyřízení mé objednávky. Soška dorazila v pořádku a je krásná!!!!! Ještě jednou děkuji a někdy příště....... O.S.

----------------------------------------------------------

27.1.2018

Vážený pane Vrtale, omlouvám se, že reaguji za tak dlouhou dobu na Váš e-mail, sošky došly v pořádku, jsou velmi  pěkné, jistě to není má poslední objednávka u Vás. Ještě jednou děkuji a jsem s pozdravem J.F.

----------------------------------------------------------

17.1.2018

Dobrý den, dnes balíček přišel a vše v bezvadném stavu. Díky. L.K.

----------------------------------------------------------

13.1.2018, 11:55

Přeji krásný den, ráda bych se zeptala, zda byste mohli sehnat alabastrové sochy sv.Jana Křtitele, Ježíše Krista a sv. Jana Nepomuckého ve velikosti 41cm. Již mám od Vás překrásnou paní Marii Lourdskou v této velikosti. Sošky bych potřebovala koncem března, začátkem dubna 2018. Děkuji předem za zprávu. S pozdravem, J.B.

13.1.2018, 23:59

Dobrý večer, je mi líto, jsem pouze dovozce soch a sošek vyrobených v Řecku. Když sochu nevidíte na mých stránkách e-shopu, buď ji Řekové nevyrábí nebo ji nedovážím. Náboženské sochy ve velikostech nad 30 cm dovážím všechny. Vámi zmiňované však Řekové nevyrábí. Děkuji za dotaz. Jenom hezké dny příští Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

12.1.2018

Dobrý deň pán F. Vrtal, dnes som obdŕžala Vašu zásielku - bustu Bethovena bez poškodenia. Veľmi sa mi páči – je prekrásna!!!!. Veľmi pekne Vám ďakujem a prajem Vám pekný zvyšok dňa, s pozdravom G. H.

==================================================================================

15.12.2017

Dobry den zelam, soska prisla a je prekrasna, dakujem vam velmi pekne, velmi sa mi paci.:) S pozdravom K.N.

 ----------------------------------------------------------

13.12.2017

Dobrý den, socha došla hned v pondělí dopoledne a jsem s ní maximálně spokojená. Splnila moje představy a věřím, že jako dárek udělá radost. Děkuji za rychlé vyřízení a přeji mnoho obchodních úspěchů. S pozdravem M.F.

----------------------------------------------------------

11.12.2017

Dobry den, socha dorazila včera (v nedeli) a vypada hezky. Dekuji. J.R. 

----------------------------------------------------------

29.11.2017

Dobrý den, dnes jsem zásilku přejal, vše ok, skvěle zabaleno! Příští rok bych si od Vás koupil další sošky - např. Pallas Athenu , sošky vypadají nádherně! S pozdravem H.F.

----------------------------------------------------------

21.11.2017

Dobrý den pane Vrtale, dnes jsem si po peripetiích s Českou poštou konečně vyzvedl balík. Vše je v pořádku a soška je krásná! Děkuji a přeji ať se Vám daří V.L.

----------------------------------------------------------

16.11.2017

Dobrý den, sošku jsem obdržel v pořádku. Děkuji! S pozdravem K.R.

----------------------------------------------------------

15.11.2017

Dobrý den, soška došla v pořádku, vzorně zabalená a nepoškozená. Zdržení zavinila pošta, která v pátek neprovedla vůbec pokus o doručení do domu, nenechala zprávu a informovala mne jen prostřednictvím SMS - stejně jako Vás. Naše pošta je až ve vedlejší vesnici. Omlouvám se za zdržení a děkuji za vzorný zákaznický servis z Vaší strany. S přáním pěkného dne. M.T.

----------------------------------------------------------

20.10.2017

Dobrý den, byli jsme zaneprázdněni, proto reagujeme až dnes. Sošky jsou krásné a jsou v pořádku. Moc děkujeme, a ať se Vám daří. I.K.

----------------------------------------------------------

19.9.2017

Zdravím. Ďakujem za sochu. Je dokonalá ako vždy. S pozdravom Š.S. 

----------------------------------------------------------

13.9.2017

Dobrý den, zásilka dorazila v pořádku. Socha je krásná a byla dobře zabalená. Děkuji. S pozdravem, J.B.

----------------------------------------------------------

1.9.2017, 8:37

Dobrý deň, pán Vrtal, včera som si prevzala sošku. Je veľmi pekná, materiál alabaster je krásny, preto ma mrzí, že som na soške našla poškodenia . Ide o puknutú časť na kolene a odtrhnutý roh podstavca vpredu. Ten roh nie je až tak zlý, obávam sa, že časom sa z kolena odmrví a socha bude tým pádom zničená. Pritom balík bol zabalený dostatočne, zrejme ide o chybu u samotného výrobcu. Tak aby ste mali spätnú väzbu aj na vášho dodávateľa. Pre overenie pripájam aj fotky. Prajem pekný deň. S pozdravom Mgr. T.L.

1.9.2017, 10:09

Dobrý den, velice se omlouvám za zaslání poškozené sošky. Mrzí mne, že jsem si nevšiml poškození, kontroluji přes obal, zda je soška celá - stává se, že dojdou z Řecka ulomené části. Jedná se samozřejmě o chybu Řeckého výrobce. Koukám na skladové zásoby a měl bych mít skladem ještě dvě sošky. Jdu je rozbalit a podívám se důkladně zda nemají ty samé nedostatky. V případě, že budou OK, zašlu Vám sošku bez poškození. Hezký den přeje F.Vrtal 

1.9.2017, 11:44

Ďakujem za vašu ochotu. Pekný deň aj vám. S pozdravom T.L.

1.9.2017, 13:05

Dobrý den, sošku jsem dle daného slibu odeslal. Přílohou zasílám foto podacího lístku. Jenom hezké dny Vám přeje F.Vrtal

8.9.2017

Dobrý deň, pán Vrtal, dnes som si prevzala sošku a je úplne v poriadku. Ďakujem a prajem krásny víkend. S pozdravom T.L.

----------------------------------------------------------

21.8.2017

Dobrý den, socha dorazila v pátek a v pořádku. Byla velmi pečlivě zabalená, za to díky. Měli jsme ji jako dárek, o víkendu jsme ji už předali a švagrová byla velmi nadšená. Velice se ji líbila, už dlouho si ji přála a nemohli jsme ji nikde sehnat. Ještě jednou díky. W.R.

----------------------------------------------------------

18.8.2017

Sošky došly v pořádku a moc se nám líbí. Děkujeme a zdravíme Vás. I.K.

----------------------------------------------------------

12.7.2017

Dobrý večer přeji, sošky mi přišly v pořádku, nic jim nelze vytknout, vše v naprostém v pořádku. Sošky jsou realistické, podle skutečných originálu, hodnotím je velmi vysoko, výborně. A můžu jen doporučit, dá to úplný jiný důraz v bydlení, mám je  v moderní obývací stěně, prosklené vitríně s osvětlením, nemá to chybu. S pozdravem M.S.

----------------------------------------------------------

11.7.2017, 16:11

Dobrý den, pane Vrtale, děkuji Vám za Váš mail a oceňuji Váš zájem. Dnes zásilka dorazila - k mé radosti bez problémů a bez poškození sošek. Musím ocenit, velmi pěkné. Myslím, že bohyně "zemědělství" i "práva" se budou na mém novém pracovišti (právní oddělení České zemědělské univerzity) vyjímat.. Rád jsem v tomto případě zainvestoval do vzhledu kanceláře ze svého a jednoho dne si rád odnesu jako památku.. Jen dotaz, misky Themis jsou záměrně poměrně výrazně opotřebené (viz foto) aby dodaly dojem častého rozhodování..? Za sebe bych se přimlouval spíše a neopotřebovaný vzhled, nicméně nepovažuji za dostatečný důvod k reklamaci, spíš drobná mrzutost na jinak celkově pozitivním dojmu. Nevylučuji, že po čase u Vás rád opět něco objednám. Děkuji. Ať se daří! S pozdravem O.Š. 

11.7.2017, 17:19

Dobrý den, Váš dopis začal tak hezky, ale ten závěr mi mou potěšenou duši velice zarmoutil... Velice se Vám omlouvám za špatnou povrchovou úpravu misek, které jsem si ráno ve 4, kdy jsem dotyčnou sochu přebaloval přes papír ještě bublinami, nevšiml... Důvod k reklamaci tady vidím, jak je patrno z obrázku, misky mají být alabastrové a ne plechové. Jen Vás prosím o strpení, tato socha byla poslední skladem, až dorazí zásilka z Řecka, zašlu Vám jiné misky či celou sochu. Schválně se podívám zítra doma na tu samou, akorát větší sochu č. 10-571, popř. Vám ji nahradím touto. Ještě jednou přijměte mou omluvu - socha přece nemá působit laciným dojmem. Jenom hezké dny příští Vám přeje F.Vrtal

12.7.2017, 9:09

Dobrý den, už máme odpověď z Řecka, pošlou nové misky... (Dear Mr. Frantisek, We will send you a new set of bowls for themis. Best Regards Anastasia Georgiou) Hezký den přeje F.Vrtal 

----------------------------------------------------------

6.7.2017

alabastrová soška přišla v pořádku jen jsem si tiše přála zdali by se dali z alabastru vyrobit misky vah  JÁ BYCH TO SKONBINOVALA ZLATEM NEBO STŘÍBREM

7.7.2017

Dobrý den, jsem rád, že socha došla v pořádku a že se Vám snad líbí taková jaká je. Jsem pouze dovozce již vyrobených soch a sošek, na výrobu nemám vliv. Jenom hezké dny příští Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

30.6.2017

Dobrý den, sošku jsem si převzala, dorazila v pořádku a je opravdu moc moc hezká. Jsem maximálně spokojená a ještě jednou děkuji za vstřícný přístup. Budu určitě doporučovat dál. Hezký víkend, M.B.

----------------------------------------------------------

21.6.2017

Dobry den, socha Napoleona prisla v poriadku a velmi sa pacila. Dakujeme. A.M.

----------------------------------------------------------

13.6.2017, 19:55

Dobrý den, máme alabastrovou sošku. Bohužel spadla a poškodila se. Můžete prosím poradit, jestli existuje nějaké lepidlo, kterým se dá slepit? Děkuji moc za vaši ochotu poradit a pomoci. M.S.

14.6.2017, 7:10

Dobrý den, toto je poměrně častý dotaz. Sošku doporučuji slepit dvousložkovým lepidlem. Pozor, ať se Vám lepidlo nedostane mimo lepené části. Spoj poté doporučuji přebrousit jemným pilníčkem, třeba na nehty. Alabastr má čistý lom, nebude ani poznat, že je slepený. Hezký den přeje F.Vrtal.

----------------------------------------------------------

13.6.2017, 15:56

Dobrý deň pán Vrtal, dnes som dostala balík s precízne zabalenými soškami od Vás. Sošky sú také pekné ako som si predstavovala a sú nepoškodené. Určite si ešte neskôr objednám. Ďakujem a želám Vám príjemný zvyšok týždňa J.K.

----------------------------------------------------------

9.6.2017

Dobrý den pane Vrtale, děkuji za perfektně vypravenou zásilku s alabastrovou bustou Napoleona, která ke mně dorazila opravdu dnes a v pořádku. Alabastr je příjemný materiál, zpracování busty odpovídá vžité představě o tváři, vzhledu Napoleona. Děkuji a přeji Vám příjemný víkend. H.L.

----------------------------------------------------------

23.2.2017

Dobrý den, právě jsem od Vás dostal sošku Deméter. Došla pečlivě zabalená a v pořádku. Děkuji, zklamaný z ní nejsem, naopak se mi líbí, a to jak její materiál, z něhož je udělaná, tak ona samotná. Přeji pěkný den V.M.

22.2.2017, 12:09

Dobrý den, děkuji za odpověď, doufám, že Vás soška nezklame...Mějte se jen hezky, F.Vrtal

22.2.2017, 8:48

Dobrý den, děkuji za průběžné informace o vyřizování objednávky. Nedávno jsem od Vás koupil sošku Athény Parthenos, která se mi líbila tak, že jsem si vybral ještě další sošku. Jakmile mi dorazí, dám Vám vědět, zda jsem rovněž spokojen. Přeji pěkný den V.M.

----------------------------------------------------------

15.2.2017

Dobrý večer, sošky došly v pořádku. Jsou krásné a moc děkujeme. Pravděpodobně budeme potřebovat ještě jednu P. Marii. 

Bude-li to možné, původní objednávka platí. Zdraví I.K.

----------------------------------------------------------

5.2.2017

Soška došla v pořádku, bude následovat další objednávka za pár dnů. J.K.

----------------------------------------------------------

31.1.2017

Dobrý den, včera soška došla, vše v pořádku, je moc krásná, jsem spokojená. Už od vás sošky máme a jsme moc spokojený. D.K. 

----------------------------------------------------------

20.1.2017

Dobrý den, soška dorazila v pořádku a je moc hezká. Děkuji a přeji hezký víkend! S pozdravem O.K.

----------------------------------------------------------

19.1.2017

Dobrý den, soška přišla v pořádku, moc děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Sošku máme jako dárek babičce, určitě se bude líbit stejně jako nám :-) Přeji mnoho spokojených zákazníku. D.D.

----------------------------------------------------------

17.1.2017

Dobrý den, balík přišel pořádku v pátek, zabalení perfektní, jsem spokojen sošky jsou báječné a děkuji. Zdraví J.K.

 

======================================================================================

 

28.12.2016

Dobrý den, dnes jsem si sošku vyzvedl a je to nádhera. Splnilo to naprosto moje představy a udělala mi radost jako dodatečný vánoční dárek. Určitě budu Vaše stránky sledovat, zda se na nich neobjeví další produkty, o které bych měl zájem. Děkuji a hezké vánoční svátky. F.L.

----------------------------------------------------------

16.12.2016

Dobrý den. Dnes jsem si byla sošku vyzvednout, děkuji vám za zaslání. Moc se mi líbí a vše bylo doručené v pořádku. Přeji vám příjemné a klidné prožití vánočních svátků. S pozdravem a přáním příjemného dne, M.B.

----------------------------------------------------------

14.12.2016

Dobrý den, soška přišla v pořádku a velmi se mi líbí. Zdravím a přeji krásné svátky. J.P.

----------------------------------------------------------

6.12.2016

Mockrát děkuji. Soška dorazila v pořádku. Hezký den. M.Č.

----------------------------------------------------------

1.12.2016

Dobrý den, dnes sošky v pořádku dorazily. Jsou moc pěkné a splnily moje očekávání. Děkuji Vám mnohokrát a přeji příjemný předvánoční čas. MUDr.J.S.

----------------------------------------------------------

25.11.2016, 18:42

Dnes mi došiel od Vás balíček. Vďaka vynikajúcemu baleniu a šetrnému zachádzaniu počas prepravy som obdržal obsah nepoškodený a absolútnom poriadku. Sochy sú krásne a budeme sa z nich dlho tešiť. Postupne ako budeme dovybavovať ďalšie interiéry určite sa ešte na Vás obrátim. Zatiaľ Vám chcem za všetko poďakovať a ostávam s pozdravom J.Š.

----------------------------------------------------------

25.11.2016, 15:07

Dobrý den, pane Vrtale, sošky došly v pořádku a vypadají nádherně. Manžel dostal jednu k 50. narozeninám, moc se líbila. Měla jsem obavy, aby se cestou nerozbily, ale perfektně jste je zabalil. Také Vás musím pochválit za profesionální přístup, je vidět, že si zákazníků vážíte. Těším se na další spolupráci a přeji mnoho spokojených zákazníků. Š.V.

----------------------------------------------------------

12.11.2016

Dobrý večer...Omlouvám se, že Vám píši až teď, ale neměla jsem vůbec čas...Jen, že soška došla, byla krásně zabalená a nemá chybu...myslím, ze se bude líbit moc...děkuji...P.N.

----------------------------------------------------------

9.11.2016

Dobrý den, dnes jsme obdrželi balíček se soškami. Dorazily v pořádku a jdou ještě krásnější než na fotografiích. Sošky jsme objednali jako vánoční dárek a jsme přesvědčeni že se bude líbit. Moc vám děkujeme a přejeme mnoho spokojených zákazníků. S.Z.

----------------------------------------------------------

17.10.2016

Dobrý den, objednávka mi už přišla. Jsem sní velice spokojený, soška se mi líbí a vypadá nádherně. Děkuji za spěšné dodání. A.K.

----------------------------------------------------------

23.9.2016

Dobrý deň. Dnes som asi pred polhodinou dostal zásielku mnou objednaných sošiek. Do detailu som ich neodbaloval, lebo to má byť darček, ale vyzerajú v poriadku . Zatiaľ ďakujem a predpokladám, že budeme ešte spolu obchodovať. Majte sa fajn, s pozdravom B.M.

----------------------------------------------------------

13.9.2016

Dobrý den, pane Vrtale, odpovídám až teď, část zásilky byla dárek, takže se trochu zdrželo rozbalování. Sochy došly v pořádku a líbí se nám. Děkuji za bezproblémové vyřízení objednávky. P.S.

----------------------------------------------------------

30.7.2016

Dobrý den, v pátek nám od Vás dorazila socha. Vše je v naprostém pořádku, moc se nám líbí. Děkujeme A.D.

----------------------------------------------------------

1.7.2016

Dobré ráno, pane Vrtal, soška včera dorazila v pořádku, však byla také velice pečlivě zabalená a je naprosto úúúúúžasná... Ani v nejmenším nelituji, že jsem si místo porcelánové koupila u Vás alabastrovou, nedá se to vůbec srovnat. Je překrásná, vypracovaná do nejmenších detailů a tak hlaďoučká. Opravdu jsem z ní nadšená a mnohokrát Vám za ni děkuji, udělala mi obrovskou radost... Ještě jednou Vám ze srdce děkuji a přeji spoustu dalších spokojených zákazníků. Budu Vás vřele doporučovat, M.V. 

----------------------------------------------------------

28.6.2016

Dobrý večer, socha přišla v pořádku, moc se mi líbí. Děkuji, možná ještě v budoucnu využiji Váš obchůdek. Ať se Vám daří. MM. 

----------------------------------------------------------

22.6.2016

Dobrý den pane Vrtal, obě sošky mi teď byly poštou doručeny, došly v naprostém pořádku, byly pečlivě zabalené a opět se mi moc líbí. Doplním si tím sbírku starořeckých filozofů. Preferuji výšku sošek a bust max do 20 cm, na vyšší nemám v bytě dost místa. Časem bych si zase u Vás objednal ještě něco z nabídky náboženské tématiky, ale chtěl bych se zeptat, zda budete nabídku nějak obnovovat, rozšiřovat? Měl bych zájem třeba o spisovatele, politiky,krále atd. (ne o hudebníky) a i z jiného historického období. Ale Vy je dovážíte asi hlavně z toho Řecka, tak by mě zajímalo, zda i tam tu nabídku časem nějak obměňují. Ale to, co mám od Vás, se mi vždy moc líbí a tak ještě jednou děkuji za vstřícnost a rychlé vyřízení. Z Rožnova Vás moc zdraví P.N.

22.6.2016   Dobrý den, jsem rád, že Vám sošky došly v pořádku a že se Vám (jak píšete) opět líbí... Nabídku soch a sošek postupně rozšiřuji tak, jak ji rozšiřuje Řecký výrobce, bývá to o několik kusů ročně. Jenom hezké dny a stálé zdraví Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

13.6.2016

Dobrý den pane Vrtale, moc děkuji, soška došla v pořádku a je krásná. Líbí se mi u Vás víc sošek. Na podzim, (možná i dřív) bych si objednala další. :-) Přeji Vám krásný den a zdravím E.S.

----------------------------------------------------------

24.5.2016

Dobrý deň, sošku som dostal v perfektnom stave, veľmi pekne ďakujem a teším na ďalšiu spoluprácu. S pozdravom PhDr.J.D.

----------------------------------------------------------

23.5.2016

sochy balerín jsem si dnes převzal děkuji K.T.

---------------------------------------------------------- 

17.5.2016

Dobrý den, soška dorazila včera v pořádku a jsem z ní nadšená. Moc děkuji a přeji pěkný den. S.K.

---------------------------------------------------------- 

14.5.2016

Dobrý den, soška dorazila v pořádku, byla pečlivě zabalená a teď už zdobí interiér. Moc se líbí :-) Děkuji B.M.

---------------------------------------------------------- 

4.5.2016

Dobrý den pane Vrtale, socha minulý týden přišla v pořádku a moc se nám líbí. S pozdravem D.K.

---------------------------------------------------------- 

18.3.2016, 16:52

Objednali jsme Verdiho a děkujeme! Krásná busta, pečlivě zabaleno. Máme již několik bust skladatelů z italského alabastru a mysleli jsme, že je to z té samé výroby. Nicméně porovnáním jsme zjistili, že je to prakticky stejné (liší se to jen barvou podstavce a výrobním znakem), pouze cena je tu o 40% nižší. Děkujeme! I.W.

---------------------------------------------------------- 

18.3.2016, 7:56

Pane Vrtale zdravím, zrovna jsem zásilku rozbalil a je nepoškozená - "úžasná". Perfektně a profesionálně zabalená. Ještě jednou díky. P.S. Pošta se opět předvedla. Dvě velké díry na krabici, zrovna vedla výstražného letáku! Jen díky Vám je všechno O. K.

---------------------------------------------------------- 

3.3.2016

Dobrý den, právě mi od Vás přišly ty sošky, jsou v pořádku a jsou moc krásné, určitě si u Vas ještě něco koupím. Díky moc :) S pozdravem J.T.

----------------------------------------------------------

19.2.2016

Dobrý den, soška dorazila v pořádku a jsem spokojený. D.T.

----------------------------------------------------------

29.1.2016, 12:02

Dobrý den, sošky došly v pořádku a jsou moc pěkné :-). Děkuji a posílám pozdravení. K.O.

----------------------------------------------------------

29.1.2016, 11:43

Dobrý den, pane Vrtale, sochy k nám dnes dorazily v naprostém pořádku. Jsou úúúžasné a obzvlášť mistr Čajkovskij je "jako by si z oka vypadl". Přeji Vám hezký den. M.H.

 

======================================================================================

 

23.12.2015

Dobrý den, soška došla včas /takovou rychlost jsem nečekal/, je v pořádku a hlavně udělala velkou radost. Děkuji, jste dobří. Přeji pěkné svátky, J.P.

----------------------------------------------------------

22.12.2015

Dobry den, soska dorazila jiz vcera, ale byl js v praci, tak rozbalena az ted...libi, dorazila v poradku, peclive zabalena, nadherna...dekuji moc a preji hezke svatky...J.Ž., Kutna Hora

----------------------------------------------------------

21.12.2015

VÁŽENÝ PANE, SOŠKA PRÁVĚ DORAZILA, PERFEKTNĚ ZABALENÁ, BEZ POŠKOZENÍ. JE MOC PĚKNÁ, JSME VELMI RÁDI, ŽE JSME SE NA  VÁS OBRÁTILI. PŘEJEME VÁM HEZKÉ VÁNOCE A HODNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE. M.R. 

----------------------------------------------------------

16.12.2015, 14:38

Dobrý den, soška dnes dorazila v pořádku, je krásná a děkuji za pečlivé zabalení. Zdraví M.T. 

----------------------------------------------------------

16.12.2015, 5:53

Dobré ráno, sošky jsem vyzvedla včera, jsou obě opět krásné a v pořádku, moc děkuji, mám to jako Vánoční dárky. Mějte pěkný den J.H.

----------------------------------------------------------

15.12.2015, 13:28

Dobrý den, moc děkuji za info a soška již dorazila úplně v pořádku a moc se nám líbí. Tak doufáme, že se bude líbit i babičce pod vánočním stromkem :-) Děkujeme, s pozdravem M.K.

16.12.2015, 1:16 - Dobré časné ránko, děkuji Vám za zprávičku, jsem rád, že soška došla v pořádku a že se Vám líbí... Také doufám, že bude mít babička pod stromečkem radost. Ještě jednou děkuji za obchůdek a přeji Vám všem hezké svátky a hlavně hodně zdraví! F.Vrtal

----------------------------------------------------------

14.12.2015, 18:21

Dobrý večer, pane Vrtale. Soška právě došla, trochu jsem se musela hádat s poštou, ale nakonec se s tím popasovali a doručili balíček v pořádku, nic neurazili - sláva. Jinak Asklépios je sympaťák, jenže ten materiál je tak úžasný, že mne to pořád láká k hlazení - bojím se, že dárek na lékařský stůl upatlám a pod tou záminkou si ho nechám :-) Je moc pěkný, potěšil jste mne. J.H.

 15.12.2015, 7:22 - Dobré ráno, děkuji za krásný mailík, pěkně jsem se zasmál :-D  Alabastrové sochy jsou na povrchu vskutku krásně hladké a lákají k hlazení. Když Asklépia "upatláte", tak ho jednoduše dáte do myčky a bude zase jako nový ;-) Horší je to se sochami, které se do myčky nevejdou :-D Doufám, že se obdarovanému bude soška líbit stejně jako se líbí Vám. Hezké svátky a hlavně hodně zdraví přeje F.Vrtal  

PS: hádání s Č.Poštou znám, zrovna včera jsem řešil dodání balíku ve Zlíně, pošťáci zazvoní a za chvíli jsou pryč, ani lístek že tam byli nenechají :-/ 

----------------------------------------------------------

3.12.2015, 16:28

Dobrý den, soška přišla naprosto v pořádku, což se ale vůbec nedivím, protože byla tak dobře zabalená, že by určitě přežila i jaderný výbuch. David vypadá velice dobře (měl jsem obavy, že bude z nekvalitní formy) a myslím, že dcera bude na Vánoce nadšená. Záviděla bráchům, že každý dostane Monu Lisu, ale nenapadl nás žádný pohledný chlap na obraze, pouze David jako socha. Jen se zmínila, že by ji asi vadilo pořád mu koukat na aparaturu, tak mu tedy ušiju trenky (na suchý zip,aby je mohla v případě, že si to rozmyslí, sundat). Jsem s nákupem u Vás velice spokojen a Vaše zboží je pro mne inspirací pro další neobvyklé dárky. Děkuji a mějte se fajn. P.O.

 6.12.2015, 23:41 - Dobrý pozdní večer, omlouvám se, ale pro samé pracovní a budovatelské povinnosti (v práci jsem předával stavbu a doma rekonstrukce baráku) se k PC dostávám až teď a odpovídám na Vaše psaní... Děkuji za pochvalu za zabalení sošky...to by jste se divil, co dokáže Č.Pošta :-/ Zrovna tento týden jsem posílal jedné paní novou P.Marii - pošťáci té první dokázalii v této bublinové kouli urazit hlavu. Souhlasím, sochy vypadají dobře, vždycky přemýšlíme se zákazníky, jak se těm Řeckým lišákům daří sochy odlít bez bublinek...Doufám, že se dceři dárek bude líbit...a až ušijete ony trenýrky, nezapomeňte se podělit fotografií o výsledek :-D Děkuji pěkně za obchůdek, jdu balit další sochy - i tu jednu z Vaší dnešní objednávky...Hezké dny a hlavně příjemné svátky Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

3.12.2015, 13:29

Děkuji moc, soška je nádherná, krásné uložená došla v pořádku, jednička s hvězdičkou. D.S.

6.12.2015, 23:25 - Dobrý pozdní večer, děkuji pěkně za zprávičku, jsem rád, že soška došla v pořádku a že se Vám líbí... Přeji jenom krásné dny a hezké svátky! F.Vrtal

6.12.2015, 23:47 - Děkuji za přáníčko, je to milé a vypovídá mnohé o vašem přístupu k zákazníkům! Přijměte i Vy moje přání mnoha úspěchu v podnikání i osobním životě, krásné svátky. D.S.

----------------------------------------------------------

2.12.2015

Dobrý den pane Vrtal, soška dnes dorazila v pořádku a opět dělá radost. Moc děkuji za rychlé dodání a přeji klidný adventní čas. D.P.

----------------------------------------------------------

29.11.2015

Dobrý den, soška dorazila v pořádku, ale až v pátek (co čekat od české pošty). Soška je pěkná, přesně jakou jsem potřebovala. Děkuji a přejí hezký den. H.Z.

Dobrý večer. Ájej, už asi začíná předvánoční zpoždění Č.Pošty :-( Loni, někdy v polovině prosince, jsem udělal chybu a poslal sochu Cenným balíkem a došla k zákazníkovi až někdy 9.ledna příštího roku. Když jsem se dotazoval jak je to možné, neboť mají na doručení Cenného balíku max 5 pracovních dnů, řekli mi, že mají tolik zásilek, že už doručují jen Balíky do ruky a Balíky na poštu. Tam prý je záruka, že se k adresátovi dostanou již druhý den... Začal jsem tedy letos zasílat sochy Balíkem do ruky. Ale jak čtu z Vašeho psaní, doručili Balík do ruky odeslaný v Út 24.11. ne ve středu 25.11., ale až v pátek 27.11.2015 :-( To jsem tedy zvědav jak to bude vypadat s doručováním kolem 15.12. Jinak všeobecně platí, Cenný balík je po celé republice u adresáta za 2, max 3 dny, tedy kromě Prahy - tam jsem jednou pátral po ztraceném balíku a oni si ho posílali z jednoho depa do druhého a přišel za 14 dnů :-/

Jenom hezké dny Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

28.11.2015

Dobrý den, soška došla v pořádku. Zabalil jste ji důkladně.  Je moc hezká, ale mohla by být trochu větší. Jinak provedení i materiál perfektní. Moc děkuji. P.H.

Dobrý večer, jsem rád, že soška došla v pořádku a že se Vám líbí...Větší velikost bohužel Řecký výrobce v nabídce nemá. Jenom hezké dny Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

26.11.2015, 21:27

Dobrý večer, dnes mi došla soška v pořádku, pyramida je nádherná!!! Jsem s ní moc spokojená a uvažuji, že koupím ještě jednu, jako dárek k Vánocům. Pěkný večer přeji J.H.

----------------------------------------------------------

26.11.2015, 13:03

Dobrý den, manžel pravě dovezl balíček, bohužel po otevření zjistil, že soška má ulomenou hlavu. Jak v tomto případě máme postupovat? Je to tedy potíž s odesíláním zboží, jak jsme se už přesvědčili pro doručovatele není problém poškodit i silný kovaný předmět... S pozdravem M.M.

26.11.2015, 14:08  -  Dobrý den, balíky se soškami do velikosti 40cm neposílám jako křehké, jelikož se snad doposud žádná nerozbila. Pošlete mi prosím poškozenou sochu zpět na adresu: František Vrtal, Kamenný Přívoz 102, 252 82. Já Vám zítra pošlu sošku novou. Hezký den přeje F.Vrtal 

26.11.2015, 22:39  -  Dobrý večer, díky za zprávu - balíček máme připravený k zítřejšímu odeslání...je to škoda, soška byla tak pěkně a pečlivě zabalená. S pozdravem a přáním pěkných dnů M.M.

27.11.2015, 1:58  -  Dobrý večer, právě jsem si četla reakce ostatních zákazníků a všimla jsem si, že tam přeci jen byli zprávy, kde došlo k poškození sochy, ale kde jste nevyžadoval zaslání sochy zpět, aby zákazník nemusel platit poštovné 2x... Určitě nám není milé to, že jste tuto možnost nenavrhl i nám, protože nám zaslání poškozeného zboží jen přidělává starosti a obírá o čas...nějakou dobu jsme hledali tu vhodnou sošku p. Marie, šetřili na ní a tak se těšili až dorazí... Soška měla ulomenou hlavu i přesto, že byla tak dobře zabalená...upřímně řečeno nechtěli jsme dělat problémy, protože je to nemilá situace a jelikož už jsme takovou před několika měsíci zažili se zmíněným kovovým výrobkem, tak víme jak to pro odesilatele té věci bylo nepříjemné a smutné, že mu během dopravy poničili výrobek, jako i pro nás, ale je fakt, že dopravné jsme v tom případě hradit nemuseli. S pozdravem M.M.

27.11.2015, 9:27  -  Dobrý den, souhlasím, jednou byly na koníkovi poškozené nožičky a andělíček měl z výroby nedostatečně odlité prstíky a já si toho nevšiml. Poštovné Vám samozřejmě uhradím, napište mi číslo účtu - pošlu Vám za poštovné na účet. Jde mi o dvě věci. Za prvé - o princip - jak Vám mám jinak věřit, že soška byla opravdu poškozená? Za druhé - soška jde dobře slepit, alabastr má v lomu ostré hrany, není to ani poznat, když se přebrousí třeba pilníkem na nehty. Mám jich doma takto opravených spoustu, když přijdou poškozené přepravou z Řecka. Slepím si ji a půjde za ostatníma na výstavku. Kdyby to byla soška kategorie jedna, jako zmiňovaný andělíček či koník, mávnu nad ní rukou a pošlu Vám druhou, ale tato už je větší a líbí se mi. Hezký den přeje F.Vrtal 

27.11.2015, 10:58  -  Dobrý den, jasně, poškození jsme si samozřejmě vyfotili před úplným rozbalením, jen jsme čekali, co navrhnete a zda foto budete požadovat...takže přikládám, fotili jsme v ještě v obalu, tak snad to bude dostačující, teď už je soška zase zabalená a připravená k odeslání. Manžel by ji měl podle časových možností ještě dnes donést na poštu. S pozdravem M.M.

27.11.2015, 12:26  -  Dobrý den, samozřejmě, že stačí... Počkám, až dojde balík s poškozenou soškou a pošlu penízky. Až budete vědět cenu za balík, pošlete prosím její výši a číslo účtu. Hezký den přeje F.Vrtal

2.12.2015 - Dobrý den, balíček dorazil, socha byla perfektně zabalená a naprosto v pořádku...je opravdu moc hezká. Přikládám kopii účtenky z pošty a číslo b.ú. je 246797611/0300. S pozdravem M.M.

3.12.2015 - Dobrý den, to je dobře, že soška na po druhé v pořádku dorazila a že se Vám líbí... Poštovné jsem právě odeslal. Hezký den přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

23.11.2015

Dobrý den, sošky byly v pořádku doručeny, moc se líbí, děkujeme Vám za vstřícnost. Hezký den přeje V.B.st. a O.J. 

----------------------------------------------------------

20.11.2015

Dobrý den, velmi děkuji za rychlé dodání. Soška byla perfektně zabalená, dorazila v naprostém pořádku, je velmi hezká! Díky! V.H.

----------------------------------------------------------

18.11.2015

Dobrý den, balíček v pořádku dorazil, soška je vánoční dárek, určitě se bude líbit. S pozdravem J.H.

----------------------------------------------------------

12.11.2015

Dobrý den, dnes jsem sošky vyzvedla, vše bylo v pořádku, jsou opravdu velice pěkné. Moc Vám děkujeme, přeji pěkný den. K.Ř.

----------------------------------------------------------

10.11.2015, 18:03

Balík se soškou přišel v pořádku. Líbí se. Díky. L.K.

----------------------------------------------------------

10.11.2015, 17:45

Dobrý den, soška došla v pořádku, je pěkná podle našich představ. S pozdravem I.Š.

----------------------------------------------------------

29.10.2015

Dobrý den pane Vrtal, všechny tři sošky dorazily v úplném pořádku, však jste to taky pečlivě zabalil a obložil. Chci Vám moc poděkovat, protože se mi velmi líbí, ve skutečnosti vypadají mnohem lépe a věrněji než jako obrázek na internetu. Už teď mám vybráno něco dalšího z Vaší bohaté nabídky, ale objednám to až po 15.listopadu (po výplatě) a pak ještě určitě něco před vánoci. Takže ještě jednou děkuji za vstřícnost a těším se na další spolupráci, ozvu se. Zdraví P.N. 

----------------------------------------------------------

22.10.2015

Dobry vecer, tak som sa nakoniec dockala a sosky dnes prisli. Boli dobre zabalene a su vporiadku. Pacia sa mi a odporucim ich aj znamym. Bola som spokojna aj s komunikaciou s Vami, co je dokazom toho, ze to co robite, robite rad a ste v styku so zakaznikmi profesional. Dakujem a zelam Vam uspesne pokracovanie obchodu so soskami. A.C. 

----------------------------------------------------------

21.10.2015

Dobrý den, to já Vám děkuji za krásnou sošku, znamená pro mne a rodinu víc, než jen socha....Jsem věřící, a mimochodem, cením si velmi, že na svém webu máte nejen přivítání Panny Marie - Růže tajemné, ale pokud se náboženských soch týká, jste neobyčejně laskavě informativní...Vysvětluji si to tím, že k Bohu nemáte daleko! Přeji Vám, i Vašim spolupracovníkům pokoj, dobro a požehnaný den! S.T.

----------------------------------------------------------

13.10.2015

Dobrý den, šošky dnes došly v pořádku, moc děkuji a přeji hezký den. J.M.

----------------------------------------------------------

12.10.2015

Dobrý den, průser, je na kusy...co teď ??? ... :D kecám, je v pořádku.Ta krabice mě šokovala svou velikostí,ale už je to doma. Socha je perfektní, naprosto dokonalá, za ty prachy to stálo. Děkuji ještě jednou, ať se daří. S pozdravem D.C.

Poslal jsem pánovi sochu "Afrodita 80cm (nahá_květiny)" v originálním antivandalském obalu - rozměr větší krabice určené k likvidaci poštou byl 80x80x120cm - s tou už se skoro nedá házet :-D ale ani bez velkého auta odjet z pošty :-D F.Vrtal

----------------------------------------------------------

8.10.2015, 15:20

Dobrý den, dnes jsem si sošky vyzvedla na poště, dorazily v pořádku a nepoškozené. Už jsou na svém místě a jsou perfektní :-D Ještě jednou děkuji. Krásný zbytek dne, M.S.

----------------------------------------------------------

8.10.2015, 11:32

Dobrý deň pán Vrtal, balíček so sochami prišiel v poriadku, sošky sú pekné - spokojnosť ,  ďakujem a prajem pekný deň - L.L.

----------------------------------------------------------

7.10.2015

Dobré dopoledne, Wagner dorazil v pořádku a je moc krásný. Děkuji. Pěkný den D.K.

----------------------------------------------------------

6.10.2015, 17:26

Dobrý den pane Vrtal. Sošky P.Marie dorazily včera v pořádku. Jsou moc hezké a mám z nich radost. Děkuji za rychlé zaslání a přeji pěkný den. D.P.

----------------------------------------------------------

6.10.2015, 20:00

Dobry den. Narazil som na vasu stranku v snahe najst niekoho kto predava alabastrovu surovinu. Mam zaujem o male kusky, ktore by som dalej spracuvaval. Chcem sa opytat, ci nieco taketo v ponuke mate. Dakujem. T.P.

Dobrý den, mám spoustu podobných dotazů ohledně suroviny - bohužel, Řecký  partner nic podobného zasílat nechce. Chtějí ji hlavně restaurátoři - např. na sloupky do  starožitných hodin - nezbylo jim nic jiného než rozbít sochu, např. anděla na kouli a z koule vysoustružit sloupek :-/ Hezký den Vám přeje F.Vrtal

 Dobrý deň. Ďakujem vám za odpoveď. Tiež ma to napadlo takto postupovať ... Zatiaľ vám ďakujem za radu a prajem všetko dobré. S pozdravom, T.P.

 ----------------------------------------------------------

5.10.2015

Dobrý den, dnes jsem od Vás dostala sošku, došla v pořádku a je NÁDHERNÁ, dost dlouho sleduji Vaše stránky, až teď byla konečně skladem, mám z ní radost, moc děkuji a přeji hezký den J.M.

----------------------------------------------------------

17.9.2015, 12:04

Dobrý den, alabastrová busta Homéra dorazila v pořádku a moc se mi líbí, děkuji. Přivítal bych rozšíření a doplnění Vaší nabídky(sleduji to na internetu) a to třeba i s tématikou jiných než řeckých osobností -prezidentů, politiků, spisovatelů atd, ale asi se orientujete hlavně na busty z Řecka? Ještě jednou moc děkuji. S pozdravem P.N.

 17.9.2015, 12:09

Dobrý den, dovážím již vyrobené sošky z Řecka, jedinou sošku kterou jsem nechal vyrobit na zakázku byl Karlšten. Řekové vyrobí jen to, od čeho dodáte originál a ještě musíte odebrat 100ks. Sháněl jsem Pražské Jezulátko, ale kvalitní originál se všemi detaily není. Jsem moc rád, že soška dorazila v pořádku a že se Vám líbí. Jenom hezké dny Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

24.8.2015

Dobrý den, soška dorazila v pořádku a je nádherná. Děkuji, s pozdravem V.R.

----------------------------------------------------------

11.8.2015, 10:25

Dobrý den, soška přišla celá a je opravdu hezká. Kdy očekáváte příchod nového zboží, podívala bych se, jestli přibude něco, co není skladem. S pozdravem B.S.

11.8.2015, 11:35

Dobrý den, jsem moc rád, že soška došla v pořádku a že se Vám líbí. Zboží se již vyrábí a očekávám ho do 2 měsíců. Jenom hezké dny Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

6.8.2015

Zdravím. Mísa je veľmi pekná. Ďakujem. S pozdravom Š.S.

----------------------------------------------------------

29.7.2015

Dobrý den. Sošky dnes přišly od Vás v pořádku, nepoškozené. Děkuji za bezvadné zabalení. S pozdravem M.R., Nymburk.

----------------------------------------------------------

20.7.2015

Vážený pane, dnes jsem vyzvedla zásilku 28737 - Alexandr Veliký. Bysta dorazila v pořádku a je velice krásná. Těším se na další nákup z Vašich stránek. S pozdravem N.F.

----------------------------------------------------------

13.7.2015

Dobrý den, socha došla v pořádku a je překrásná :) Přeji krásný den. V.P.

----------------------------------------------------------

9.7.2015

Dobrý den, sošky přišly v pořádku. Skvělá spolupráce. Díky. Jen jsem byla překvapená,že jsou z Řecka. Ovšem na druhé straně podpora Řecka, krásná to země, jev současné době namístě. Přeji vám krásné letní dny a děkuji. D.K.

----------------------------------------------------------

1.7.2015

Dobry den, tak zasilka dnes dorazila v poradku a soska je pekna, lepsi nez vypada na obrazku v eshopu. Diky za rychle vyrizeni objednavky. Zdravi I.T.

----------------------------------------------------------

9.6.2015

Zdravím. Socha je veľmi pekná. Ďakujem. S pozdravom  Š.S.

----------------------------------------------------------

13.5.2015

Dobrý den, soška lvice včera v pořádku došla. Jsem z ní nadšená, je nádherná, moc děkuji. Přeji hodně úspěšných obchodů. L. A.

----------------------------------------------------------

29.4.2015

Dobrý den pane Vrtale, sošky k nám dorazily v pořádku a jsou moc pěkné, máme z nich velkou radost. Přeji pěkný den, J.A.

----------------------------------------------------------

15.4.2015

Dobrý den, zásilka v pořádku došla. Děkuji. J.Z.

----------------------------------------------------------

1.4.2015

Dobry den, dnes prisla soska. Je krasna. Dakujem velmi pekne. Prajem vela zdaru. M.M.

----------------------------------------------------------

27.3.2015

Soška došla dnes ráno v pořádku, super zabalená a je nádherná, moc díky, určitě se zase příště na Vás s důvěrou obrátím. Hezký den J.S.

----------------------------------------------------------

5.3.2015

Dobrý den, soška v pořádku dorazila, už mám od vás tři, alabastr je úžasný materiál. Přeji hodně úspěchů v obchodě. S pozdravem J.Š.

----------------------------------------------------------

24.2.2015

Pěkný den, obě sochy se moc líbily a kolegyně i paní rektorka měly velkou radost - takže moc děkujeme!! A já navíc děkuji za skvělou a rychlou dopravu. Zdraví a hezký den přeje T.K.

----------------------------------------------------------

20.2.2015, 19:11

Dobrý den, socha došla v pořádku a je hezká. T.B.

----------------------------------------------------------

20.2.2015, 17:26

Zdravím, socha přišla v pořádku, pečlivě zabalená, krabice ok, čekal jsem opačný extrém - moc velkou. Je krásná a bude se vyjímat na chatě nad krbem. Děkuji P.S.

----------------------------------------------------------

16.2.2015

Dobrý den, sošky dnes dopoledne Pošta doručila. Jsou v pořádku. Jsou moc pěkné. Jsem spokojená. Díky. M.Š.

----------------------------------------------------------

10.2.2015

Zdravím Vás, pane Vrtale, sošky jsou nádherné :-) Vše dorazilo v pořádku. Moc děkuji za zaslání a přeji vše dobré. S pozdravem T.S.

----------------------------------------------------------

7.2.2015

Dobrý den, sošky v pořádku došly, hned jsem ocenil precizní zabalení, aby se výtvorům nic nestalo. Jaké bylo mé překvapení, když jsem vybalil své nové krásky a nestačil se divit, jak jsou dokonalé! Zíral jsem na ta úchvatná umělecká díla beze slov. Toto rozhodně není má poslední objednávka, díky moc! S pozdravem V.P

----------------------------------------------------------

1.2.2015

Dobrý den pane Vrtale, sošky došly v pořádku, děkuji. J.S.

----------------------------------------------------------

21.1.2015

Dobrý den, kontroluji poštu a zjistila jsem, že jsme Vám neodepsali. Soška dorazila v pořádku a moc se nám líbila. Pro velký úspěch si objednáme ještě nějaké, ale až se manžel vrátí ze služební cesty, což bude po 5.2.2015. Děkujeme, mějte se prima, A.F.

 

======================================================================================

 

27.12.2014

Dobrý večer, děkuji za zaslání alabastrové sochy. Je velmi hezká. Dorazila v pořádku. Hezké sváteční dny. S pozdravem I.B.

----------------------------------------------------------

20.12.2014

Děkuji, busty dorazily v pořádku, co se spokojenosti týče - ve skutečnosti jsou hezčí než na fotce, takže žádné výtky nemám. J.R.

----------------------------------------------------------

19.12.2014

Dobrý den, ještě jednou děkuji za spolupráci a ochotu, soška je pěkná, jsme spokojeni. S pozdravem M.H.

----------------------------------------------------------

12.12.2014

Dobrý den, je to téměř neuvěřitelné, ale sošky už dorazily (za 24hod). Jsou v pořádku a moc pěkné. Děkuji. Pěkné svátky. V.M.

----------------------------------------------------------

8.12.2014

Dobrý večer, dnes mi byly sošky doručeny. Jsou moc krásné a všechny dorazily v naprostém pořádku. Přeji hezký den a příjemné prožití Vánoc a šťastný celý nový rok 2015. M.H.

----------------------------------------------------------

29.11.2014

Dobrý den, balík dorazil v pořádku. Moc děkují. X.O.

----------------------------------------------------------

26.11.2014

Dobrý den, soška přišla v pořádku a je moc pěkná. Určitě udělá mamince na Vánoce radost. J.B.

----------------------------------------------------------

25.11.2014

Dobrý den. Soška přišla v pořádku, balík byl doručen poštou do ruky. Soška se nám velice líbí. S pozdravem I.Š.

----------------------------------------------------------

14.11.2014

Dobrý den, sošky přišly v pořádku, jsou moc hezké. Jsem spokojená. Děkuji. S pozdravem D.B.

----------------------------------------------------------

11.11.2014

Dobrý den, sošky dneska přišly v naprostém pořádku. Jsou moc krásné, děkuji. S pozdravem J.K.

----------------------------------------------------------

10.11.2014

Zdravím, tak balíček došel a vše v pořádku. Děkuji za vyřízení a pěkný den. D.V.

----------------------------------------------------------

14.10.2014

Dobrý den, minulý týden socha v pořádku dorazila, děkuji. Je moc pěkná. Přeji hezký den. S pozdravem, L.P.

----------------------------------------------------------

8.9.2014

Dobrý den, sošky dorazily v pořádku a jsou nádherné. Moc se mi líbí. Určitě ještě něco z Vašeho obchodu objednám. Děkuji a přeji hezký den. A.Č.

----------------------------------------------------------

5.9.2014

Dobrý den, amfora byla dnes doručená a je v naprostém pořádku. Ještě jednou díky a přejí hezký den... O.K.

----------------------------------------------------------

25.8.2014

Dokonalé, úžasné, v dnešním přetechnizovaném světě neopakovatelné. MOOOC děkuji a zdravím. E.P.

----------------------------------------------------------

8.9.2014

Dobrý den, sošky dorazily v pořádku a jsou nádherné. Moc se mi líbí. Určitě ještě něco z Vašeho obchodu objednám. Děkuji a přeji hezký den. Č.A.

----------------------------------------------------------

20.8.2014

Dobrý večer, soška dorazila v pořádku a je moc pěkná. Děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků - M.P.

----------------------------------------------------------

18.8.2014

Dobrý den, soška dorazila v pořádku a je moc krásná. Děkuju za zaslání. E.Š.

----------------------------------------------------------

28.7.2014

Dobrý den, sošky přišly v pořádku v pátek 25.7. Děkuji za rychlé odeslání a perfektní zabalení. Zdraví J.K.

----------------------------------------------------------

16.7.2014

Dobrý den. Vámi zaslané sošky došly v pořádku. Jsou úžasné. Určitě si u Vás ještě časem nějakou objednám. S pozdravem J.K.

----------------------------------------------------------

2.7.2014

Dobrý den, Socha přišla v pořádku a je úžasná!!! Objednala mi jí babička, protože mám rád klasickou hudbu... Jsem opravdu nadšen ... a začínáme s babičkou šetřit i na mého nejoblíbenějšího skladatele... Ludwiga van Beethovena, nemohli jsme ho nikde sehnat...takže si to objednáme u vás ... přeji vám mnoho spokojených zákazníků jako jsem já...ještě jednou moc děkuji...a mějte se pěkně. Děkuji nashledanou D.C.

----------------------------------------------------------

30.6.2014

Zdravím, soška je moc krásná, dorazila v pořádku, velice děkuji. S pozdravem, T.T.

----------------------------------------------------------

23.6.2014

Dobrý večer. Andělé dnes v naprostém pořádku dorazili. Jsou úžasní, máme z nich obrovskou radost. Jsou prostě nádherní a přináší nádherný pocit u srdíčka. Mnohokrát Vám děkujeme za bezproblémový obchod a určitě se k Vám vrátíme nakupovat. Mnohokrát děkuji a budu se těšit na příště. S přáním krásných dnů L.Š.

----------------------------------------------------------

17.6.2014

Dobrý den, moc děkuji, soška Sokrata dorazila v pořádku a je opravdu nádherná. Určitě si někdy zase nějakou objednám. S přáním pěkného dne, V.K.

----------------------------------------------------------

1.6.2014

Dobrý den, soška došla v naprostém pořádku, je naprosto originálně pojatá, velké děkuji pro váš obchod, přeji mnoho úspěchů. L.Č.

----------------------------------------------------------

29.5.2014

Dobrý den, omlouvám se za pozdní zprávu. Soška mi v pořádku přišla v úterý. A je krááásná. Moc děkuji. Nádherná práce. Včera jsme ji zainstalovali na skalku a vypadá to moc dobře. Děkuji za odpověď a přeji pohodové dny a díky za dodání, soška nám udělala opravdu velkou radost. J.R.

----------------------------------------------------------

26.5.2014

Dobrý den, sošky dorazily v naprostém pořádku a celé :-) a líbí se. Děkuji moc a hezký den. D.D.

----------------------------------------------------------

24.5.2014

Dobrý den, sošky došly v pořádku a jsou moc pěkné. Jako dekorace na černém nábytku vypadají báječně. Moc děkuji. MUDr.J.D.

----------------------------------------------------------

2.5.2014

Dobrý den, dnes jsem obdržel zásilku, vše v pořádku, děkuji. Dr.P.S.

----------------------------------------------------------

28.4.2014

Dobrý den, děkuji. Soška přišla v pořádku a je moc hezká. S pozdravem D.G.

----------------------------------------------------------

27.3.2014

Hezký den, socha dnes došla v pořádku. Jak jinak - je to Panna Marie :-D Je nádherná. Děkuji moc a jsem s pozdravem. P.V.

----------------------------------------------------------

20.3.2014

Vážený pane Vrtale, dnes před polednem sošky dorazily a mně nezbývá, než děkovat. Jsou nádherné, jemné, něžné. Naprosto splnily moje očekávání. Navíc mi Tři Grácie Antonia Canovy připomněly dětství, neboť jejich repliku moji rodiče měli vystavenu ve "skleníku". Alabastr je krásný materiál, přičemž mě mile překvapilo i jeho dokonalé zpracování. Určitě nezůstane jen u této mojí objednávky. Za čas si "udělám radost" znovu. Nafotila jsem si nové sošky s "křovím", které jim dělají moje obrazy. Pár snímků Vám posílám na zkouknutí. Přeji Vám příjemný zbytek dnešního prvního jarního dne. Přátelsky zdraví I.P. z "pod Řípu".

----------------------------------------------------------

17.3.2014, 20:44

Dobrý den,v sobotu 15.3.2014 jsem si vyzvedla balíček. Dorazil v pořádku, jen jsem tedy zklamaná, že není tak úplně OK. -ručička nemá prsty, pod krkem je dírka-prasklina. Chtěla jsem to darovat, ale nemohla jsem. Takže vám to zašlu zpět a prosím o výměnu - jestli to lze. Jinak tedy vrátit peníze. Zatím děkuji a zdravím. H.M. 

18.3.2014, 16:48 (2x jsem volal, paní nebrala v objednávce uvedený telefon, pak tento mail)

Dobrý den, omlouvám se velice za mnou špatně provedenou kontrolu sošky :-( Balil jsem ji osobně, díval se, zda nemá ulomené křídla, ale prstíků a dírky si v tom igelitu nevšiml. Pošlete mi prosím mailem fotku, ať se mrknu jak se to mohlo stát, většinou už dojdou špatně odlité z řecka, prstík zůstane odlomený ve formě... Sošku posílat nemusíte, posílám Vám ihned novou. Ještě jednou se omlouvám a přeji jenom hezké dníky. F.Vrtal

25.3.2014, 21:21

Dobrý den. Omlouvám se, že píši až teď, ale mám to teď trochu náročnější. Takže díky moc za sošku, v sobotu jsem si ji vyzvedla - a je v pořádku :o))) A dnes 25.3. jsem odeslala tu "nedokonalou" zpět k vám. Ještě jednou díky moc za nápravu - je to moc fajn. Mějte se fajn H.M.

26.3.2014, 9:58

Dobrý den, to je dobře, že jste již tentokráte spokojena, ještě jednou se omlouvám za nedostatečnou kontrolu z mé strany. Poškozenou sošku jste zpátky posílat nemusela, ušetřila by jste za poštu... Mějte se jen a jen hezky, F.Vrtal

----------------------------------------------------------

17.3.2014, 14:08

Vážený pane Vrtale, přijměte moje poděkování za Vaše pochopení a vstřícnost, vlastnosti dnes téměř nevídané. Na revanš a jako svůj výraz úcty Vám posílám malý obrázek. Až někdy budete mít cestu k nám na Podřipsko, určitě se zastavte. U nás je moc krásně. Ostatně o tom jsem napsala i v jedné ze svých knížek. Více se o naší vesnici (samozřejmě, máte-li zájem) dozvíte na www.ledcice.cz. Přátelsky zdraví I.P. 

----------------------------------------------------------

10.3.2014

Dobrý den, balíček jsem obdrželi v naprostém pořádku a soška je úúúúžasná. Moc děkuji a určitě ještě příště nakoupíme. S pozdravem P.M.

----------------------------------------------------------

6.3.2014

Dobrý den, soška včera došla, je krásná. Děkuji. S pozdravem K.CH.

----------------------------------------------------------

4.3.2014

Dobrý večer. Manželovi se soška moc líbila, moc pro něj znamená...MOC VÁM DĚKUJU!!! Hezký večer. N.H.

----------------------------------------------------------

3.3.2014

Dobrý den, soška došla v naprostém pořádku, je velmi pěkná a naprosto dokonalá pro účel na který jí potřebuji a to jest dárek k 30 narozeninám mé velmi sečtělé neteři. Děkuji a s pozdravem - P.H.

----------------------------------------------------------

28.2.2014

Dobrý deň busta došla v poriadku a je presne podľa mojích predstáv. Ďakujem a prajem všetko dobré M. 

----------------------------------------------------------

26.2.2014, 11:52

Dobrý den, soška přišla v naprostém pořádku a je krásná. A určitě si časem objednám další. Zatím děkuji. S pozdravem H.M. 

----------------------------------------------------------

26.2.2014, 11:19

Dobrý den, soška došla v pořádku a je hezká. Škoda že nemáte větší alespoň 40cm. P.

Pozn: jsme dovozci již vyrobených soch a sošek...

----------------------------------------------------------

26.2.2014, 10:49

Dobrý den pane Vrtale, sošky mi včera v pořádku dorazily. Moc se mi líbí a myslím, že u nich nezůstane. K.K.

----------------------------------------------------------

10.2.2014

Dobrý večer, soška došla v pořádku a moc se mi líbí. Již stojí na svém místě v šedé mramorové koupelně. Mám jenom prosbu do budoucna i za ostatní zákazníky. Pokud jsou v domě adresáti stejného příjmení pošta se neobtěžuje rozlišovat podle jména. Doručovatel přijde ke zvonkům a zazvoní na první příjmení a když tam není nikdo doma odjede, přestože vy čekáte doma na doručení. Toto se právě stalo mě, takže byly nějaké komplikace a doručení se prodloužilo. Po urgencích, reklamacích a dohadech vše dopadlo tak jak mělo. Proto by bylo dobré uvádět mobilní telefon adresáta tak jak je to u ostatních soukromých doručovatelů, kteří doručují zásilky z internetových obchodů. Běžně mi zavolají kdy přijedou a jest-li mi to vyhovuje a  pak že jsou již před domem a není žádný problém. Doručovatel balíkové pošty se také vymlouval, že neměl můj mob.telefefon a u některých adresátů je má. Jinak přeji, ať se Vám  daří v soukromém i obchodním životě.  Zdraví J.Š 

Dobrý den, jsem rád, že Vám socha došla v pořádku a že se Vám líbí... K Vaší poznámce musím podotknout, že máte naprostou pravdu :-/ Česká pošta sice inovovala své podací lístky, rozšířila je o údaje o mailu a telefonních číslech, nicméně hned na okénku tyto data zaměstnankyně ignorují a do PC nenapíší... Dávám na to pozor a upozorňuji tyto lajdáky, bohužel nevím co se děje a má dít dál :-/ prý má Č.Pošta posílat sms s údaji, kdy a v kolik hodin bude balík doručen. Napadlo mne i napsat telef. číslo přímo na balík, ale to by se asi nesetkalo u všech zákazníků s pochopením. Ostatní doručovatelé sídlí jen ve velkých městech, tak jsme odsouzeni k používání tohoto zkostnatělého monopolu... Jenom hezké dníky Vám přeje F.Vrtal

----------------------------------------------------------

30.1.2014

Krásný den, soška Niké dorazila v pořádku, je nádherná a ještě jedno velké DĚKUJI. Luboš

----------------------------------------------------------

27.1.2014

Děkuji za bezvadné předání, měl jsem právě trochu obavy z pošty, aby mi to nerozbili. Socha je nádherná. Je mnohem krásnější než na obrázku. Vzal jsem ji také jako potenciální dárek pro přátele. Škoda, že nemám zimní zahradu s květinami, to bych vzal tu největší. Jenom mě trochu udivilo, že to dělají v Řecku. Měl jsem za to, že to děláte v nějaké firmičce sami tady u nás. Nenápadnou reklamní ikonku na váš e-shop jsem našel na stránkách www.ulozto.cz. Víceméně náhodou jsem se přes tento odkaz dostal na tento velmi zajímavý sortiment. Děkuji a stoprocentně ještě něco časem objednám. Hezký den... P.Š.  

Dobrý den, rádo se stalo, jel jsem kolem ;-) jsem moc rád, že se Vám soška líbí. Jinak sochy balíme do bublin a ještě jedné krabice navíc, protože zacházení ze strany Č.Pošty je opravdu špatné, výrobky nad 60 cm výšky vozím osobně. Sochy opravdu vyrábějí v Řecku, zabývám se jen jejich dovozem, proto taky není hned vše vyprodané zboží znovu dostupné. Objednání soch u výrobce je delší proces a ne vždycky bývá úspěšný, občas dorazí sochy, které člověk ani nechtěl :-D Děkuji za obchůdek, mějte se jen a jen hezky, F.Vrtal 

----------------------------------------------------------

24.1.2014

Chcem sa Vám touto cestou poďakovať, soška prišla v poriadku a je krásna. Ďakujem Vám za Vašu spätnú väzbu a obchod, dobudúcna viem kde mám také predmety, darčekové záležitosti objednávať. Pekný zvyšok dňa želám, M.R.

----------------------------------------------------------

10.1.2014

Milý pane F.Vrtal, soška dnes dorazila. Je v pořádku, nádherná. Bohužel nemůžu mít více kousků /určitě bych si ještě vybrala, ale nemám ty správné prostory, kde by náležitě vynikly. Mám velikou radost. Moc děkuji a přeji i Vám mnoho radostných okamžiků. Hodně úspěchů v životě i v obchodě. D.T. Škoda, že nemáte prodejnu v Praze, chodila bych se kochat aspoň pohledem...

má pozn.: sochy lze vidět v Jesenici u Prahy, Milovicích a Loděnici, viz. ikona "Ukázkové prodejny na "Úvodní straně" e-shopu

----------------------------------------------------------

3.1.2014

Vážený pane Vrtale, soška dnes dorazila v naprostém pořádku. Je moc pěkná, vypadá ještě lépe, než na obrázku - myslím, že udělá obdarovanému velkou radost. S díky a přáním klidného víkendu, T.H.